Om mig

Anita heter jag och bor tillsammans med min familj i Torslanda. Jag föder upp pudlar i de små modellerna toy och dvärg i liten skala.

Min första pudel köpte jag 1980 och första valpkullen föddes 1986. Jag har även haft andra raser, men pudeln är helt klart ”min” ras. Hundar har varit ett stort intresse i hela mitt liv och jag har testat på ganska mycket. Lydnad, bruks, kapplöpning, utställning etc. I ungdomsåren var det hästar som upptog större delen av min vakna tid, men med dagens tidsbrist ägnas nu all tid åt hundar. Jag är uppvuxen med hund och rasen som fanns hemma när jag växte upp var schäfer.

Utställningar roar mig och jag åker på så många som tider räcker till. Pälsar och pälsvård är självklart ett mycket stort intresse, vilket är ett måste om man vill ha en pudel i utställningspäls. Detta intresse har idag resulterat i att jag driver företaget Cyberspace Hundcenter AB. Jag är distributör för Chris Christensen Systems och iGroom pälsvårdsprodukter. Att få bredda sin kunskap med alla erfarna uppfödare/utställare av olika raser är en fantastisk resa på alla sätt. Man ska vara nörd på något i livet tycker jag.

Arbetet med hund har sett olika ut under mitt liv. Jag har ett förflutet som sköterska på djursjukhus och då framför allt på operation. Jag har arbetat som polishundförare vilket i mitt tycke är det mest optimala yrke man kan ha om man är hundintresserad. Ibland talar dock livet om att man får göra vägval av olika anledningar. Att arbeta med hund både i yrkeslivet och privat blev till slut en ekvation som inte gick att förena. Båda sidor kräver enormt mycket arbete för att nå framgång. Valet blev självklart de privata hundarna, då tävling med egen uppfödning är det som ligger mig varmast om hjärtat.

Är ni intresserade av valp från mig så välkomna att slå en signal eller maila mig. Jag följer Svenska Kennelklubbens och Svenska Pudelklubbens regler. Alla mina hundar är hälsotestade. Jag vill gärna träffa ev blivande valpköpare innan någon av oss bestämmer sig.

Anita
0735-10 24 60

(endast kvällstid fram till 19.00)