Cyberspace Design Only "Kajsa"
fick sin första valpkull i början av 2015. Pappa till valparna är den fantastiske  CH Kudos Firework. Cody och Trassel som busarna heter till vardags har nu blivit 8 månader. De finns att kika på under rubriken  "VALPAR"

Kajsa & Toms valpar

Uppfödning av toy-, dvärg- och mellanpudlar i mycket liten skala. Välkomna med förfrågningar.
Vi är medlemmar i Svenska Pudelklubben och Svenska Kennelklubben och följer självklart de regler som finns inom dessa organisationer.

VALPARNA är här :)

Kajsa och Toms valpar är här :) Det blev två fina kolsvarta pojkar. Ska bli spännande att följa dessa gossar. Ännu så länge äter och sover trollen och Kajsa tar väl hand om sina små. Återkommer med bilder så småningom. 

Denna kombination har jag värkt på länge och tror att det kan bli något riktigt spännande. Kajsa och Tom är två sunda friska hundar med mycket fart och fläkt. 

Bilderna på "Tom" CH Kudos Firework används med tillstånd av Mikael Nilsson. Kennel Kudos

Anita
0735-10 24 60

CH Kudos firework & Cyberspace Design Only

loading...

Cyberspace Design Only

Presentation av "Kajsa"
Kajsa är min egna uppfödning och hon är en riktigt fartig dam med många hyss i sitt bagage. Denna dam har sällan mer än en tass i marken och alla som sett henne i ringen kan instämma med att fart saknas inte här. Kajsa är sparsamt utställd och har ett cert. Kajsa är PRCD Hereditärt fri och ögonslyst utan anmärkning. Patella: utan anmärkning. 

CH Kudos Firework

Presentation av "Tom"
Tom är PRCD B och ögonlyst utan anmärkning. Toms meritlista är enorm och vill någon veta mer i detalj hur framgångsrik denne hund är så, kika på Svenska Kennelklubbbens hunddata. 
Tom krönte år 2014 med att bli ÅRETS HUND (alla raser) 
Vill ni veta mer om Toms personlighet så kontakta Mikael Nilsson för mer information.