Nyheter 2007

20 maj 2007 / SKK nat larv

Wilmas första officiella utställning. Vi sammanstrålade med Madeleine och Thord i Larv och vi fick en kanondag tillsammans. Wilma startade i unghundsklass, vilken hon vann med ck och placerade sig slutligen som 3:a bästa tik. Inte illa för att vara första officiella utställningen. Unghundsklassen var enorm :) !! Madeleine hade med sig Gucci och Ofelia vilka vann BIR och BIM.

Vilken kanondag ... det här gav oss mersmak. 

14 juli 2007 / SKK Int Tvååker

Wilma ställdes i unghundsklass och resultatet blev bästa tik med cert, cacib och slutligen BIM (Bäst i motsatt kön). Vilken känsla .... första svenska certet :) och cacib nummer två dvs internationellt cert. 

12 augusti 2007 / SKK nat askersund

Wilma ställdes i unghundsklass, vilken hon vann och fick ck. I bästa tik klassen fick hon cert och kom 1:a. I finalen blev hon BIR (Bäst i Rasen). 

Tusen tack Madeleine och Thord för en trevlig dag och att ni kom och supportade oss. 

13 oktober 2007 / SPK västra Tvååker

Vilken dag vi haft i Tånga Hed. :) Pudelklubbens västra avdelning hade utställning och Wilma ställdes i unghundsklass. Resultatet blev ... 1:a i unghundsklass med ck och senare bästa tik och Cert. I rasfinalen blev fröken BIR. Slutligen sprang hon in BIS 2 rosetten endast slagen av en vacker storpudel.

YES YES YES ... vi är så glada och stolta över lillfia och det här kommer vi leva länge på :) !!!!